VERANDA'S

Een houten veranda beschermt tegen alle weersinvloeden en zorgt voor een schitterend geheel en is een echte aanwinst voor uw woon en/of tuinplezier.

Wij werken voornamelijk met douglas hout. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

De veranda overkapping is mogelijk met een plat dak, zadeldak of kapschuur. De houten veranda kan op maat los, aan (woon)huis of aan een schuur worden gebouwd. 

Maar ook tuinmeubelen zoals een picknickset of een fraaie buitenkeuken kunnen door ons geleverd worden.

Maak gerust kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Voor ons assortiment maken wij gebruik van  hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen. 

Wij werken voornamelijk met douglashout maar u kan ook natuurlijk voor een ander houtsoort kiezen, in overleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Met de veranda's van NIRO is het volop genieten van het buitenleven.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave van ons ontvangen voor het plaatsen zo'n fantastische veranda?

Klik hier voor een vrijblijvende offerte en wij gaan dan met uw aanvraag aan de slag en komen snel met een passende offerte bij u terug.


FOTO IMPRESSIE

Voor en na.....

Voor en na.....

Bestrating met veranda

Bestrating met veranda

Veranda zijaanzicht

Veranda zijaanzicht

Compleet plaatje grote veranda

Compleet plaatje grote veranda

Veranda

Veranda

Veranda met houten vlonder

Veranda met houten vlonder

Veranda in opbouw

Veranda in opbouw

Veranda met plat dak

Veranda met plat dak

Binnenkant

Binnenkant